View Single Post
Staro 12.07.2010., 18:35   #2912
ROMO
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
da,to sam se i bojao,mislim da me ceka jos mnogo frustracija i zivciranja. Kad smo kod fustracija,upravo me stalno izbacuje i javlja 'cannot join steam lobby'. Koji vrag? A svi moji prijatelji igraju normalno. Ima netko ideju zasto me zeza?

Inace,mislim da cu rijesiti taj za assault najlakse s burst fire oruzjima,dakle famasom ili m16 i recimo cold-bloodedom,jer onda trebam 2 pogoditi da ubijem,sto ce reci da bi s m16 s jednim clipom trebao ubiti 5 ljudi,ako svakog ranim jednim pogotkom i ubijem drugim.Zvuci malo i lako ali bas i nije,a ja sam vrlo dobar igrac.

Ipak,moram te upozoriti,ako je vjerovati jednom xbox sajtu,NIJE PROBLEM AKO RELOADAS,vazno je samo da svi pucnjiu jednog clipa zaredom zavrse u neprijatelju. Dakle,kod m16 bi to bilo 10. Sa SCARom sam prvo mislio da je najlakse jer ima mali clip,ali ne smijete zapucati niti jedan metak viska,a sa scarom je tesko to kontrolirati jer nikad ne znas hoces li ga ubiti s 2 ili vise pucnjeva,ili samo jednim. U svakom slucaju je tesko to uspjeti ako rushate,pa preporucam defensive play s pristojne udaljenosti i iza covera,naravno.

Obavjestavat cu vas o napretku ako ima interesa.
ROMO je offline   Reply With Quote