Citiraj:
Autor Perki
Koja ružnoća od nogometa. Fuj. Ova tekma je po dosadi žestoka konkurencija onoj Slovenije i Alžira. Ovo nije bilo vrijedno finala.
Nizozemci su probali na kost, al očito, ni to ne prolazi. Ne kontam, nitko se ne usudi napast Španjolce, svima su pune gaće čim izađu na teren. Blja.
Sinoć je bilo "pravo" finale, a ovo danas ću zanemarit. 
|
Gle pa nemre sad finale bit ne znam kak atraktivno (a bilo je bar s pogleda faula

), a kaj se tice nizozemaca imali su dobru taktiku. Nisu dopustili španjolcima da igraju viktorije na gol, razbijali su im igru, a svoju šansu su propustili i sami su si krivi. Jel gle nemre ni jedna repka napast španjolce kad su španci individualno puno jači, pa hebemu xavi i iniesta odigraju trokut međusobno! A da je bilo pregrubo je, al išli su na to da ih nebu isključil jerbo je finale pa blabla...
Sve u svemu ja uplatil prije prvenstva na nizozemce prvake i baš mi je žal kaj nisu bili penali. Da su onda zgubili nebi mi bilo žal, ovak
A kaj je s zaleđem kod gola? Ono prvi put kad lopta ide prema iniesti (ne vidi se baš naj al recimo da je). Makar on ne sudjeluje u igri, ali obrambeni nemre očistit loptu i akcija se nastavlja pa treba bit zaleđe. Jel ak se dobro sjećam, bila situacija kad je napadač stajao samo ali loptu presjeko obrambeni i krivo ju dodao pa Beusan reko da lopta mora bit u posjedu obrambenih ili tak nekaj...