uf......... sjecate se ovoga:
Citiraj:
Autor Burko
*upozorenje - nije za maloljetnike i osobe slabijeg zeluca*
psiholoski triler koji jako puno obecava, barem po traileru. - Trailer Srpski film
ako je sam video preekscentrican ili sam prekrsio koje (nepisano) pravilo, moje isprike moderima. ali ipak je rijec o filmu, i poznavajuci srpsku kinematorgrafiju - film bi trebao biti i vise nego dobar. bolestan, ali svejedno . -
|
A Serbian Film
film sam pogledao prije manje od pol sata, dojmovi su svjezi. osjecaj za vrijeme gledanja filma i nakon gledanja ne mogu opisati, nedostaju mi rijeci koje takvo stanje mogu docarati. recimo kombinacija strasno + uzasno + gnjusno + bolesno + poremeceno + nastrano + nenormalno + zastrasujuce + nekakav osjecaj divljenja prema filmu, prema djelu filma.......... + zadovoljstvo nakon dobrog filma, i mucnina u zelucu, praznina....... i jos toga.
film je po meni remek djelo, nisam jos gledao ovakav film. novo, osvjezavajuce, brutalna prica/gluma/scene, izaziva takvu reakciju koje se ne sjecam da sam dozivio ne-uzivo preko nekog oblika "umjetnog" stimulansa (glazba, video npr), barem ne tolikog inteziteta. mozda zvuci ovo hvaljenje malo bolesno od mene, i vjerujem da ce biti svakakvih reakcija nakon sto se pogleda film. odmah cu se ograditi i reci da je to moje misljenje, koje nikako ne treba biti kao Vase.
i da, svakako stoji upozorenje koje sam "dobio" iz trailera prije skoro godinu i pol:
*upozorenje - nije za maloljetnike i osobe slabijeg zeluca*
jedino sto bi dodao da film nikako, nikako nije za svakoga. ne znam kako definirati koje su "granice" za koga jest film ili nije, ili cete biti odusevljeni filmom ili cete ga popljuvati uzduz i poprijeko, i jos par puta na kvadrat.
ogromna preporuka za pogledati film ako ste ljubitelj ovakvog filma (recimo generalno zaokruzeno - bolesne tematike). 10/10 cisto zbog gore opisanoga, i treba imati ogromnu hrabrost izbaciti ovakav film u javnost. ma, snimiti ga samo ustvari, razmisljati o takvim stvarima................