Citiraj:
Autor WraGG
Evo upravo dobih ponudu da kupim za neku sitnu lovu kuciste sa napojnom od Intellistation Z Pro.
|
Ako ti je sadasnje kuciste tako lose, onda ces biti sretniji u Z kantu. Samo u tom slucaju bilo bi ti pametnije da kuciste i PSU prodas odma dalje i kupis si novo kuciste.
Ovisno o opremi i modelu Z Proa... neki mogu biti nepodnosljivo bucni, dok su drugi
recimo solidni. Druga stvar, (ovisno o modelu) jako su napucani kojekakvim 'kitovima' za bolje hladjenje, pa na kraju jedva da imas posteno mjesto za neki protok kad hoces sam sloziti nesto. Ali i kad povadis sve te strategije hladjenja... opet uvidis da neces prerasti velicinu kucista za jedan potrebit broj. Krasna decentna kucista i uvijek ih je lijepo vidjeti na stolu. Ali iskreno govoreci nisu neko cudo po pitanju prostora. Radije ga proslijedi za solarni kapital, a sebi kupi novo kuciste koje ce te u potpunosti zadovoljiti.
Doduse, ja trubim neku pricu u kojoj gledam da zelis i neke druge ploce i komponente kasnije ubacivati. Ako mislis duze ostati na konfi iz sig-a, mozda ces biti i zadovoljan. Ali previse je zbijeno kuciste za moj ukus prostora.