View Single Post
Staro 11.07.2010., 20:00   #730
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Na reklamaciji uvijek dobijem isti model i tako se sve vrti u krug. Drugi mogu dobiti jedino kad ovaj F1 bude EOL, a do tada mogu samo čekati dok mi cijela kolekcija ne ode u rodni kraj.
Zar ne bi mogao apelirati na Linksovce da ti onda daju noviju seriju? Ili, ako treba i da simbolicno nadoplatis pa da uzmes WD, ili u sto vec imas povjerenja? Cetri diska ipak vise nije usputna gnjavaza vec jasna indikacija da ti losa berba dolazi u ruke! Svejedno cija je krivica, jer ti placas svaki put svojom stetom.

Nisam upoznat kakva je procedura "zemlje" primanja kod Samsunga? Dal je prgava kao kod Seagate-a? Jer ako Kroejsa postoji kao zemlja primanja (za korisnicko slanje) onda nije glupo da napises jedan email via support i objasnis da je cetri puta previse i da bi htio novu seriju. Vjerovatno bi je i dobio bez trazenja, ako posaljes njima direktno na zamjenu.

Svejedno mislim da bi ti svaka strana trebala biti popustljivija jer imas potvrdu da te je doista previse diskova izigralo.

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 11.07.2010. u 20:40. Razlog: previse brzo pišeš Šabane, pa ti slova krezuba bodu tabane!
Visage je offline   Reply With Quote