Imao sam E6550 i za dobre novce ga prodao te dodao 200kn i evo novog quada.
Sad da mi je trebao, možda i ne...ali su se performanse u nekim igrama poput GTA 4 digle dosta...i super sam zadovoljan s njime...čak i na default frekvi...
Pogledat cu dal ce biti koji punokrvni i5 na tržnjaku, a ako nece i sa novim i3 procom budem vjerovatno zadovoljan. Sve je bolje od prodaje ploce za džabe.
Citiraj:
Autor Wolverine
Ne kužim zašto se ekipa koja traži mišljenje počne izmotavat čim im netko iznese mišljenje koje se kosi s njihovim prvobitnim očekivanjima (npr moje i Sn4k3-ovo). Ako misliš da praviš korak u dobrom smijeru zašto onda tražiš odobrenje okoline? Na kraju krajeva, nećemo ga koristiti niti ja niti Sn4k3, niti ćemo mi platiti prelazak. Samo iznosimo svoje viđenje ovisno o iskustvima koje posjedujemo.
|
Pa zato jer recenzije kazu drukcije, a recnzije imaju gotove testove i ja ne vidim di je taj jedan procesor toliko lošiji za prosjecnog korisnika. Nitko nije rekao da nema razlike izmedu 2/4 jezgre ali bome niti nitko nije spomenuo da ide na i5 ili nedaj Bože i3 jer mu je bitan rendering, jel tako?