Citiraj:
Originally posted by ZiViky
Ewo i par slovenskih:
ANNI (Ljubljana)
Moj cimer je kupio novi pc i rekao ako mu mogu testirati cijelu konfiguraciju, da se uvjere da radi. Cekao je 2 dana vise i donese PC doma. Upalimo pc a on ono nece ni da se boota. Ne mozes ni u BIOS.
Zove ih, kazu mu da su testirali konfiguraciju, a on kako ste mi testirali kad nish ne radi. Na kraju su mu priznali da nish nisu testirali jer su cekali proc i da su ga samo stavili na plocu i pogresno stavili frekvencu i multiplier.
Nakon 6 mjeseci cimeru crko vent na graficnoj ATI9600PRO (200EU kartica). Odnesem mu komp na servis i kazem ne radi mu ventilator. Kazu OK. zovemo nakon tjedan dana i oni kazu da jos testiraju PC. Nakon 2 tjedna su nam rekli da je otisao vent na grafickoj . Nakon 2 tjedna je (i nakon sto je zaprijetio sa uredom za zastitu potrosaca) dobio ATI9600XT 265MB.
MLACOM (Ljubljana):
Kupio sam od zalmana passivni hladnjak za HD. Isti dan ga vracam nazad jer je ocito industrijska pogreska. Vide ne ulaze do kraja (jer je glava predebela). Posalju me na servis. A serviser mi izjavi da si sam napravim vide.... kakvi debili....
MDS (Rijeka)
Ovo je stara prica. Frend mi je kupio RAM kod njih. Kad mu doma nije radio vratio se u trgovinu i prodavac mu izjavi da mu oni nisu prodali taj RAM.... ne mozes vejrovat.
|
1. dobio je lošiju karticu nego je imao!
2. MDS me ne čudi uopće!