View Single Post
Staro 10.07.2010., 18:11   #131
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Kako već instalirane karte od M300 glase kao najbolje za HR i BiH, a dotičnu navigaciju imam više od pola godine, neki dan sam odlučio navigacijom otići u BiH.

Duboko sam razočaran sa default kartama za BiH, nisam u životu otišao više od 5 km južnije u Bosnu od Slav Broda, ceste i tu zemlju znam otprilike kao i Tajland

I tako nas par sa posla odlučili upisati vanredno visoku školu u Bihaću, malo nas puklo, pa eto, ajmo vidjeti kak će to ići, diploma tam isto kao i diploma ovdje. Sjeli u auto i zaputili se prema tamo, uvjeren da će nas M300 odvesti relativno točno. Na kraju smo se pouzdali samo u prolaznike da pitamo za put, karte BiH su katastrofa. Mio je sto puta nekak skužio da mi plovimo, a ne vozimo , dakle pokazuje mi da idem po rijeci, a ne cesti.
Vozimo ravno, nigdje skretanja kad kaže odjednom za 300 m skrenite desno, a nigdje desnog skretanja ni za 900 m, a kamoli 300.
Kad mu se od-zumira vidi se da ta njegova karta vodi za odredište, ali to fula ulice da je to strašno.

Za HR nisu ni loše ali BiH... to je strašno. Dakle biti će nužno otključavati uređaj i stavljati nešto drugo. iGo najvjerovatnije, pa da pitam, dali su karte od Igo-a za BiH dobre, ako nisu, koju navigaciju preporučate da ima dobre karte za našu regiju (Balkan i centralna Europa?)

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 10.07.2010. u 18:17.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote