View Single Post
Staro 10.07.2010., 10:22   #16
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Hrvoje xyz Pregled postova
Nego , jel se moze napraviti da jedna tipka bude ono iznad svega , dakle da u svim divajsovima i svim activit. da ta jedna tipka uvijek controlira to sto hocu..konrketno AV tipku na daljincu tva da mogu mjenjat inpute.
Citiraj:
Autor Mikeyy Pregled postova
U aktivnostima možeš, ali sam ako je taj jedan uređaj u svim aktivnostima. Nemožeš dodati uređaj koji se ne koristi u aktivnostima.

Ja isto imam AV od TV-a dodan u sve 3 aktivnosti koje su vezane za TV, te isto tako posebno dugme za paljenje/gašenje svakog uređaja koji je u aktivnosti jer se nekada desi da zbog neke prepreke ne upali neki uređaj kada pokrenem activity.
Regularnim putem jedino putem "Activities-a", ali tada se dodana funkcija manifestira jedino u "Activites-ima" nemoguce ju je imati u svim "devices" recimo.

Citiraj:
Autor igorba Pregled postova
U uređajima mislim da ne možeš (osim TV-a), ali nisam siguran.
Ma nadje se i za to rijesenje...
Ja sam tomu doskocio na sljedeci nacin. Konkretno, htio sam da imam Volume +/- od recievera u svim modovima rada, i pod "devices" i pod "activities" bez obzira da li to bio tv ili htpc ili dvd.
Posto imam original daljinac od recievera iskoristio sam "Learning ability" od Harmony-ja i pod sve uredjaje dodao volume+ i volume- od Denona.
Kad naucis Harmony sa novom funkcijom, ostaje ti samo da ju rasporedis na istu tipku u svim devices i activities.
Pretpostavljam da imas original daljinac od TV-a, pa eto iskoristi ovaj nacin jer provjereno radi bez greske.
Samo kad ucis Harmony toj novoj funkciji koja nije od tog uredjaja, naznaci si nekako da ti u buducnosti bude prepoznatljivo da je to input od Panasonica unutar nekog drugog uredjaja, da nebi brkao funkcije.

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom
Ziiky je offline   Reply With Quote