View Single Post
Staro 09.07.2010., 23:41   #14
igorba
Moderator
Moj komp

igorba's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Hrvoje xyz Pregled postova
Thx svima..tak sam i ja sad , sve ali sve izbriso , napravio novi profil na Haromoniju.
dodao samo TV i pogeldo dal radi..za divno cudo ,radio je kak treba.
i onda sam polako dodavao sve ostale.
Čak sam ga uspio nauciti EPG tipku od motorolinog STBa . malo je kukao da je signal poor al sam ga uvjerio.
Drago mi je da je upalilo nešto od naših prijedloga. Ponekad kad je signal kod "učenja" slab treba odmaknuti daljinske 15-20cm.

Citiraj:
netko je pitao za klimu..pa ma tam mislim cooling devise , ili climate control , dodas tocan model svoj i ak imas srece radi..nije sad da meni rade sve tipke kak treba al za uplait i poajcat smnanjit je dobro.
Ma ja sam probao prošlo ljeto i nije ferceralo paljenje/gašenje, valjda jer šalje zajedno kodove za više stvari. Nije neki problem...

Citiraj:
nego , jel se moze napraviti da jedna tipka bude ono iznad svega , dakle da u svim divajsovima i svim activit. da ta jedna tipka uvijek controlira to sto hocu..konrketno AV tipku na daljincu tva da mogu mjenjat inpute.
Nisam 100% siguran da sam te shvatio što želiš, ali ako jesam - u aktivnostima možeš. Dodaš određenoj tipki (hard ili soft, svejedno) jednu te istu radnju u svim aktivnostima (odabereš uređaj i funkciju). U uređajima mislim da ne možeš (osim TV-a), ali nisam siguran.

KANTA: Fractal Design Core 3000 - AMD Ryzen 7 5800X (w. Dark Rock 4) - Asus TUF Gaming B550 Plus - Sapphire RX570 ITX 4GB - 2×16GB Corsair Vengeance LPX DDR4@3600 CL16 - Corsair TX550M - Samsung 980 Pro M2 1 TB - Samsung 970 EVO Plus M2 2 TB - 2*WD Red Plus 4TB (WD40EFZX) - Monitor Dell S2721DGFA - Logitech G602 miš + Logitech Media 600 tipkovnica - Altec Lansing 221 zvučnici

igorba je offline   Reply With Quote