Tema: Singularity
View Single Post
Staro 09.07.2010., 21:03   #69
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Romano.Cule Pregled postova
Decki,ja ne znam na kojem vi principu ocjenjujete igre i koliko ste uopce igara odigrali u zivotu,ali igra ne da je tesko smece,nego je zalosno koliko su iskopirali Time Shift koji je ionako vec sam po sebi bio los.
pravo je pitanje zasto ti uopce gledas druge igre i usporedujes sa ovom. sta onda ako i jest slicna/ista od neke druge igre? ako je kopirano? prosla su vremena kad je pojedina igra bila the game, sada se sve svodi na dobro i lose. singularity je meni dobar, kao i dobroj vecini ovdje. nije igra koja ce obiljeziti desetljece, ma cak niti godinu, ali pruza (barem meni) uzitak igranja. a to je najvaznije, bila to kopija kopije, ili nesto sasvim novo, nesto divlje..........

i da, po cemu je tocno igra smece? ili cu preformulirati pitanje; koja igra unazad par godina godina nije smece?

Burko je offline   Reply With Quote