Tema: MX518
View Single Post
Staro 09.07.2010., 07:18   #20
in0
Registered User

Datum registracije: Jun 2010
Vidim da je dobar izbor. A evo malo gledam netom pa vidim da kinzu ima akceleracije i jos mnogih problema. Pa me začudilo unatoč akceleraciji(koja se ne može isključit nego je nativna znači senzor ima problem) S njim igraju f0rest, Gux i jos jedan CS igrač. A znam da 99% pro igrača igra bez akceleracije.
Moja pretpostavka je da je steelseries ispravio grešku posebno za njih, i onda unatoč akceleraciji se taj miš dobro prodaje. Jer mislim ono ej f0rest igra s njim, pa mora da je dobar . Takve nebuloze se mene bunille dok nisam jednu vecer dobro razmislio.

Sad mi je drago za MX518 i kazu da je miš neuništiv(naravno pod normalnim okolnostima korištenja)

Evo malo samo gledao ovo(modove) i mislim se da bih i ja nesto tako napravio. Naime susjed mi radi si pituravanjem, finim bojanjem sitnih dijelova. Ima svu potrebnu aparaturu, pa se ja mislim da kupim boju i odnesem njemu masku da on ''zamaže'' njega dvi ruke. Mislim da ce bit puno lijepši nego sta je sad.

U obzir dolaze crna, siva boja, a ako bude znao napravit onda ovome nemogu odolit. Ovo za crne kocke je ''tool box liner'', kao neka mrežica. Ima li to gdje kupit u ST, ja bi volio to sve pripremit čovjeku pa da on obavi svoj posao.

Evo ovako izgleda toolbox liner.

Evo slika kako izgleda miš

Zadnje izmijenjeno od: in0. 09.07.2010. u 07:33.
in0 je offline   Reply With Quote