@dizel:
Jesam, ali posto je hitno - pronasao sam par stotina slika i izabrao ove za upload.
Nije mi se dalo slikat, posto bi komp morao gasit i micat s stola...
Sta se tebe tice koliko konfa vrijedi. Vrijedi 2000KN iako ju bez problema prodam za 5000KN.
Nepotreban offtopic...
@Drvoje:
Razmisljao sam o tako nekakvom hladnjaku poput Hypera 212+, ovog Zalmana Performa i Contat29, ali kako sam vec spomenuo - straznji 80mm ventilator mi je dosta nisko i nebi ispuhivao topli zrak. Zato sam i razmisljao da se topli zrak ispuhuje kroz napajanje i zbog toga mi se svidjeo Freezer Extreme (cini mi se da njemu jedinom nebi smetao hladnjak chipseta - ili se varam?).
Mislim da je ipak Artic Cooling Freezer Extreme prevelik za moju konfiguraciju/kuciste, ali ako ste sigurni da ce moc stat u kuciste, mozda ga i uzmem. Druga opcija koja mi se mozda cini boljom - kupit Artic Cooling Freezer 7 Pro rev.2, iako nemam straznji ventilator za ispuh odmah iza hladnjaka, cini mi se OK hladnjak i bolji (i tisi) od Stock Intel.
pitanja: 1. Da li je AC Freezer 7 Pro dobar hladnjak i skuplja manje prasine od stocka? 2. Da li bi AC Freezer Extreme stao u moje kuciste i da li je isplativo kupiti takav hladnjak?
Hladnjak procesora bi najvise mjenjao iz razloga sto mi je stock previse bucan i previse prasine skuplja. Temperatura je OK. Za kraj, pitanje je AC Freezer 7 pro ili AC Freezer Extreme. Iako prihvacam i ostale hladnjake kao sugestiju, ova dva su mi zapela za oko. Ne mislim izdvojit puno novaca za hladnjak poput Freezer 7 pro, a za hladnjake kao freezer extreme mogu dat malo vise
Sto se graficke tice. Na njoj je sad 70mm ventilator i dosta je hladnija. Temeprature ne prelaze preko 75°C nikada. Opet mi se to cini nekako puno i zbog toga sam mislio uzet neki hladnjak za graficku.
Pitanja: Accelero S1/2 mi se cine presiroki i zato molim tocnu informaciju koliko je hladnjak siri od graficke i da li bi hladnjak stao u moj komp?. 2. da li bi Accelero S2 bio bolji od stock hladnjaka na kojem je 70mm ventilator (bez njega temeprature su bile 30% vece), u obzir treba uzeti da je odmah ispod PCI FireWire kartica.
3. U listi Accelero S2 nije 8500GT. Da li ce to nesto smetat ili bez brige i problema mogu staviti na 8500GT?