Citiraj:
Autor blackened
Creativo91 je rekao da je nebo i zemlja i razlika između 2 i 4gb - na to sam prvenstveno reagirao, što ne stoji, naravno da ima razlike, igre će se brže učitavati i bit će manji minimalni frame rate, možda koji maximalni fps više, no definitivno nije nebo i zemlja razlika.
|
Creativo91 i dalje stoji iza toga dapače odgovorno tvrdim da ti baljezgaš i širi dezinformacije.
Imao sam prije ovoga konfiguracije sa 1GB, 2GB, 3GB i sada 4Gb rama, razlika je naravno ogromna (pričamo o fluidnosti u igrama).
Moj komp na rezi 1680x1050 kada uđem u BFBC2 (nemoj mi sada tvrditi da je to "jedna od" ne optimiziranih igara jer to nije tema ovdje) troši preko 2GB. Naravno pomaže mi što 5850 ima 1GB memorije, ali ovdje ipak govorimo o ramu.
Heh, šta bi ja sada trebao vaditi keks memorije da tebi nešto dokazujem što većina korisnika ovog foruma već odavno zna, mislim da ne.
Uglavnom molim te lijepo da ne širiš dezinformacije i isto tako nitko nije ovdje govorio o brzini rama, ovdje se isključivo priča o količini rama nebitno bio to DDR, DDR2 ili DDR3.