View Single Post
Staro 08.07.2010., 08:35   #1
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
Logitech Harmony univerzalni daljinski

uzeo sam logitech harmony 525
http://www.logitech.com/en-au/remote...s/devices/6011

Sad .. ok je on ovak na pogled , poslozio sam si divajsove koje imam , i activitije , al nekad je jednostavno glup.Imam panasonic platzmu i ne zeli ju upaliti , za upalit taj tv treba drzat power tipku jedno sekundu i pol , dvije.on ju "drzi" mozda pola sekunde.Napominjem da ga je u software koji imam s daljincem prepoznao telkac , nisam morao nista sam namjestati.

S druge strane , isto tak mi je prepoznaop Motoorolin STB (set up box koji daje iskon , za televiziju) ali na daljincu nema tipke guide koja mi je izuzetno bitna).Prepoznaje hrpu drugih nebitnih tipki , ali tu ne

Kada ga idem manualno uciti komande sa originalnog Panasonci daljinca , stalno kuka da je slab signal , ne prepoznaje ga , kako god pokrenem daljince priblizim ih ili udaljim.
probao sam staviti da bude duzi delay kod power ona , ima i taj opcija , mogu se mejnjat miilisekunde.stavio sam 10 puta vise od defolta , nista.on i dalje proba jedno pola sekunde , zasvjetli lampica na telkacu na kratku i odma prestane.

ima ko iskustva s tim daljinskim? imam najnoviji software i firmware.kad odaberem device TV , uredno ga mogu ugasiti (treba doslovno klik na tipku i na originalnom daljincu da se ugasi).
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote