Evo danas imal malo slaganje u kompu. Pa sam stavil dva 120mm na megahalemsa(al me muči kaj su prek moleksa pa sam spojil na 7V, jer na 12 su preglasni. Oko 1600okr jure onda, sad na 7V idu oko 800~900) A na zadnju i gornju stranu sam stavil dva 120mm xigmateka kojima se da regulirati brzina(iza je 1000okr a gore je 900) Te napre je jedan Zalman na usisu, al on čeka potenciometar jer je deklariran na 1400okr a na tim okretajima je prebučan.

Znači sad imam 2x120(po 800~900okr) na hladnjaku koji stvaraju tunel i vode do 120mm na zadnjoj strani koji baca to van, te jedan iznad koji također baca van zrak. I jedan napre na usisu koji trenutno ne radi.
I temp su mi najbolje do sad, tj najniže...makar je vručina, kaj bude tek kad zahladi!? Ova dva sam stavil na kuler jer mi je to taman brzina, a i ovjaj jedan mi je svjetleči koji mi je ubiti na prednjoj strani ali mi smeta kad ležim u krevetu pa sam reko nek rađe svijetli na kuleru a ne meni u bulju.

sad imam rasvjetu skoro ko @Dizel

P.S puno bolje je kad ventovi bacaju van nego nutra zrak, dobije se dosta bolji efekt. Prije mi se bočna uvjek grijala sad ni trunke, i temp su niže nego kad je kučište otvoreno.