Citiraj:
Autor extremepc
Javi se rađe direktno Logitech supportu. Objasni situaciju, kazi kako ti u servisu nista ne zele popraviti kako spada. Poslat ce ti novu po svome trosku sa novom garancijom.
I dobit ces brze novu nego ce ti iz servisa javiti da su gotovi sa svojim šlamperajom od popravka.
|
To mi je rezerva u slučaju da ovi budu jako kenjkali, ali za sada nevidim razloga zašto bi.
A isto tako se nadam ako(kada) mi odobre reklamaciju da si uzmem nekaj drugo u toj protuvrijednosti, jer fakat sam se razočarao u tu tipkovnicu, jer za te pare ipak se očekuje nešto što ne samo da radi nego i da daje puno više od bilo koje druge!
Ajde javim šta su rekli, za sdaa mi stoji da je Preuzeto-Neispitano, ali nije ni čudo s obzirom da sam im ju donio danas u 15h a servis radi do 17h, ali s obzirom na posljednju reklamaciju trebao bih već sutra imati konkretan odgovor, jer nemaju kaj previše kemijati, tipkovnica je MRTVA a dobr da je to jedino kaj je nahebalo jer moglo je svašta biti s obzirom na to da se zdimila.
EDIT: evo malo njuza, odobrili mi zamjenu za novu, ali sada ću se dogovarati s njima da mi daju nekaj drugo, pozz.