View Single Post
Staro 07.07.2010., 19:50   #887
tomekk82
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Pa... ne, nemaju lijepu igru. Igraju ziheraški, i imaju jako rastrčane igrače.

Od Njemaca uopće nisam vidio neki raskoš poteza, imaju dobru pas igru ali tehnički su vrlo slabi.

Slažem se.
I meni je Aragonesova Španjolska najbolja, dosta ofanzivnija, sa pravim krilima

Idu u završnicu sa 5 igrača jer svih 5 mogu i u 90-oj dotrčati punim šprintom tam di trebaju, ne zato jer stišču protivnike na protivničkoj polovici.
Ne kažem da je to loša stvar, dapače, hvale vrijedna stvar, ali nije ni razlog da se hvale zbog neke ofenzive jer to nisu.

Molim te, otkad je Alonso čisti defanzivni vezni? Čovjek niti nema neku destrukciju igre, ali zato ima pas, kreativnost i pregled igre. To što stoji malo dalje od gola ne znači da je zadnji vezni, to se zove deep-lying playmaker.

A di bi uopče Fabregas trebao igrati? Nit je bolji od Inieste ni od Xavia.
Busquets je osigurač i pozicija koju Cesc ne igra, a ni od Alonsa nije kompletniji igrač, bar ne u oba smjera. Klupa mu je najočitija pozicija.
Gle ak alonso ima pas, kreativnost i pregled igre, kaj onda tek ima fabregas??!! Ne velim da je alonso loš igrač ali pošto španjolska igra ofenzivno i imaju velik posjed lopte onda bi im jedan fabregas jako dobro došel. A fabregas bi igral sa iniestom, xavijem i još jednim (buskets npr) u vezi, a mogli bi i igrat sa viljom u napadu i 5 veznih. Al ono ak je tebi fabregas igrač za klupu onda nemamo o čemu raspravljat. Po meni je on jako bitan igrač, tj. trebo bi bit, al valjda igraju barcelonini igrači zato kaj su uigrani ili već kaj si je trener zamislil...

A ove komentare za njemce neću ni komentirat.
tomekk82 je offline   Reply With Quote