Pomoć! Naravno da sam nešto zasrao. Zna li itko gdje mogu nabaviti ovaj dio (Plastični "čep" sa vilice, ne znam kako se to zove)
http://slike.hr/slike/d/dsc01151_2267b.jpg Spizdio sam navoje (možda su i bili malo ali ja sam ih dokrajčio).
Morao sam ja to na svoje oči vidit kako djeluje. Rastavio, očistio unutarnje navoje i napokon se moglo normalno okretat od početnog, do krajnjeg položaja (srednji dio koji stišće i otpušta oprugu). Sretan idem sve vratiti, prvi uđe glatko kao u maslo, a drugi zapne na pola i jbg sivonja uzme papagajke i ovo je rezultat.
Ako ko ima slomljenu suntour vilicu i voljan je prodati taj dio, bilo bi još i bolje.
Edit: zaboravio sam napisati da je vilica, nakon što sam je sastavio, bolje radila, samo mi je bila premekana i buttomirao sam je danas par puta skačući preko ležećih, onih što izgledaju kao kornjače. Stavio samo par kapi ulja jer sam skužio da je dovoljno masna. Problem je bila plastika na mjestu gdje noga ulazi (wiki kaže crown). Kad su glatko "kliknule" obe noge, sve je bilo ok. Onda sam krenuo stezati i eto đavla..