Citiraj:
Autor domy_os
Ne znam što si ti radio s njim, ali kod mene takvih problema nema. Kako koristim hibernaciju, Firefox se ne gasi i po nekoliko tjedana. Provjeri si instalirane add-onove i plug-inove, što drugo reći...
|
Normalno ga korsitm, nemam sto raditi sa njim. Uglavnom imam taj problem sigurno godinu dana, znaci nije do neke specificne verzije firefoxa ili addona. Probavao sam svojedobno sa iskljucivanjem addona i pluginova i nije pomoglo. Vec sam razmisljao i o prelasku na drugi browser, ostao sam zbog addonova i sucelja. Inace, dosta ljudi se zali na identican problem, sto po forumima, sto po mozillinim stranicama. Cak postoji i addon za sprecavanje memory leaka, meni bas nije nesto previse pomogao. Negdje sam procitao kako su najavili sređivanje tog problema u cetvorci.
Edit: Evo sad sam bas instalirao novu verziju addona za kontroliranje memory leaka - ~5 minuta da se ugasi, ~2 minute da ga digne - pri tome se tocno vidi u process exploreru kako kod gasenja "otpusta" 340 mb memorije malo po malo.