View Single Post
Staro 07.07.2010., 00:51   #230
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Ne znam što si ti radio s njim, ali kod mene takvih problema nema. Kako koristim hibernaciju, Firefox se ne gasi i po nekoliko tjedana. Provjeri si instalirane add-onove i plug-inove, što drugo reći...
Normalno ga korsitm, nemam sto raditi sa njim. Uglavnom imam taj problem sigurno godinu dana, znaci nije do neke specificne verzije firefoxa ili addona. Probavao sam svojedobno sa iskljucivanjem addona i pluginova i nije pomoglo. Vec sam razmisljao i o prelasku na drugi browser, ostao sam zbog addonova i sucelja. Inace, dosta ljudi se zali na identican problem, sto po forumima, sto po mozillinim stranicama. Cak postoji i addon za sprecavanje memory leaka, meni bas nije nesto previse pomogao. Negdje sam procitao kako su najavili sređivanje tog problema u cetvorci.

Edit: Evo sad sam bas instalirao novu verziju addona za kontroliranje memory leaka - ~5 minuta da se ugasi, ~2 minute da ga digne - pri tome se tocno vidi u process exploreru kako kod gasenja "otpusta" 340 mb memorije malo po malo.

Zadnje izmijenjeno od: morph. 07.07.2010. u 01:01.
morph je offline   Reply With Quote