Ja sam prosle godine (na ovom forumu) postavio pitanje o nosivosti pci-e utora, nikakvih pametnih / korisnih odgovora. Moja 4850 se nakon dodatka jaceg hladnjaka jako izvinula. Sada sam ju privezao za vrh kucista... Razmisljam o ovom Power jacku i vidim mu grdu manu - iznimno mala baza! Totalno neupotrebljivo za neki transport.
Opet, posve neupotrebljivo za nekakav CF/SLI ili ako imate jos kakvu dugacku / siroku karticu ispod svega.
Citiraj:
Autor Old Iggy
Sva "ozbiljnija" kućišta imaju vodilice koji pomažu takvim stvarima, davno definirano, danas zaboravljeno u mainstreamu...
|
Nekoc davno, jos prije 2005. bilo je kucista sa tim vodilicama. Sjecam se da ih je Theo Valich donosio u drustvo i pokazivao. Bila su to midi tower kucista, vodilice su se iznimno lako otvarale... No koliko se sjecam, osim bocnih vodilica bili su tu i drzaci za kartice koje imaju "rucku" na strani okrenutoj prema prednjoj maski kucista.
Nije mi jasno da cak ni kucista koja kostaju debelo preko 2000kn nemaju te vodilice... no to je vec za posve drugu temu.