Evo nakon što mi se nitko nije javio da kupi moju G19, ja sam ju zadnjih dva tjedna koristio, i pokazivali su se znakovi zbuganosti na sve strane (barem je tako izgledalo) kao gašenje LCD-a, pa smrzavanje cijele tipkalice tako da je jedini lijek bio vađenje iz napajanja i USB-a i restart kompa, u suprotnom nakon paljenja opet ista priča, da nekažem da je u najmanju ruku frustrirajuće iskustvo!
Da bi danas konačno dobio odgovor tom takvom ponašanju, danas prilikom uključivanja kompa desilo se slijedeće:
LCD se nije oglasio niti sekunde, osvijetljenje je poludilo na par sekundi (titrale su valjda sve boje u spektru) a LED-ice od CAPS, SCROL i NUM LOCK-a su bile konstantno upaljene i nakon nekih 10-ak sekundi pojavio se mali puf dima iz dodatnih USB portova na tipkovnici!
Tada sam ju žurno isključio iz dodatnog napajanja, i tada je dim nestao ali su LED-ice i dalje svjetlile, tako da sam ju odmah potom isključio i iz USB-a.
Prilikom nosne inspekcije osjetio se miris spaljene elektronike iz dodatnih USB utora na tipkovnici, srečom nije mi se ništa desilo s kompom i USB port u koji je bila uključena tipkovnica i dalje funkcionira( isprobano s trenutnom tipkovnicom )!
Malo kasnije danas sam opet uključio tipkovnicu ali samo u USB da vidim dali je stvarno ošla k vragu i uvjerio se, LED-ice i dalje svjetle, a tipkovnica ne funkcionira, sutra slijedi reklamacija u servisu!