Citiraj:
Autor danc00
/cut
|
Moraš bit malo onak zadrt i ne shvaćat druge ljude kad tak odgovaraš...
Jel moguće na ovom fakin forumu nešto komentirat a da se ne uspoređuje sa igrama druge vrste i općenito sa drugim igrama?
Lijepo je rečen dio o igrivosti, samo se tu opet vraćam na svoju anksioznost prema MMO načinu igranja, a to je, klikni ovo, pa ono i onda čekaj da se to napravi, pa onda novi set aktivnosti, jel. To, po meni, vrlo ubija radnju koliko god ti meni tupio da to nije tako
Još jednom napominjem, nikad u životu nisam takao mmorpg, ali to je moje MIŠLJENJE. Isto tako je moja ŽELJA da grafika bude na višem nivou nego što je warcraft3, ako baš moram uspoređivat i ja sa drugim igrama
Naravno, ovaj post nisam namijenio kao flejm ili nešto negativno, nego samo da se shvati o čemu zapravo zborim, te da se ne dočekuje na nož svaki potencijalni prijedlog/želja. Naravno da onima u lucasartsu i inima ne vrijedi da napišem 64MiB prijedloga u binarnom obliku kad ih boli briga.
Samo se nadam da će igra biti zanimljiva i da neću morati gubiti 12h dnevno na igranje da bih mogao igrati sa ostalima.