View Single Post
Staro 06.07.2010., 08:20   #92
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Pa baš je zvuk i taj filing kaosa kopirani iz BF-a, ono granata ili RPG rokne i sve se ori i zagluši, isto k'o i u BF-u. Jedino nema prašine kao u BF-u

Još kad dođe na inačicu igre za prodaju, vjerujem da će biti i bolje.
Ma no,ne samo to,već mi zvukovi imaju previše bass-a,sve je nekako prigušeno.Mape su linearne i dosadne,nema baš opcija za trčkaranje okolo,exploranje,itd.
Atmosfera mi je apsolutno bez veze,baš zbog zvuka i ono,snajper ima šiltericu i drži snajper koji je veći od njega.
Zvuk u BC2 mi je ne znam,najbolji koji sam ikada čuo u bilo kojoj igri,atmosfera,sve,stvarno su si dali oduška i baš sam gledao jednu snimku gdje su baš prčali kako su na zvuk potrošili puno vremena da dočaraju sve to skuhano i da se dobije neki osjećaj modernog ratovanja.
MOH je nekako 'na brzinu' skuhan i čini mi se da nisu baš puno obrađivali zvuk,jer je sve to nekako 'sirovo' i 'masno'.
I to mi smeta.Jedino mi je kul menu i glazba u glavnom meniju.
Mortar pada svakih 2,331646 sekundi i ne znam,dosadna mi je igrica.
Odigrat ću SP i ne sumnjam u SP,ali MP mi zbilja sucka.
Od objektiva do objektiva ima razlike 50ak metara,s tim da praktički ideš jednom putanjom,te atmosfere nema i to sveukupno automatski izbacuje proizvod van igre,odnosno van utrke za nekom nagradom što se MP igara tiče.
Skinovi likova su mi presmiješni u MOH-u,pogotovo kad vidim Talibana kako trči sa pištoljem.Ono,imam osjećaj da gledam čobana sa dugom devetkom.
Američki vojnici pak,trče sa sunčanim naočalama i izgledaju toliko opasno da ih djeca u vrtiću gađaju špekulama.
Deathmatch je bezobrazno dosadan i glup,a ovaj mod sa objektivima je ne znam,isto smeće?
Ne znam,4,5/10.
Stvar ukusa,vjerujem,ali eto,moje mišljenje na koje imam pravo.Odigrajte,pa zaključite sami.

Dajem plus na grafiku (nije bajna,ali je sasvim oke) i optimizaciju,te glazbu u glavnom izborniku.

EDiT: Da,bez veze mi je RPG,imam osjećaj kao da igram CoD.No,iskreno i šalu na stranu,CoD 4 mi je bolji nego novi MoH.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote