View Single Post
Staro 06.07.2010., 00:07   #111
Igor_Zg
Premium
Moj komp

Igor_Zg's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor mymoon Pregled postova
zgodno, nisam vidio da netko prodaje nešto slično.

sretno sa prodajom!
Hvala lijepo

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
I mislio sam da će biti tako nešto.

Takva rješenja su mi inače bila pomalo glupava...

Jedino što bi zapravo moglo bit od koristi je onaj za jedan 120mm otvor, jednostavno ne vidim smisao da imaš trostruki držač za ventove koje možeš tako i tako namontirati na sam radijator...

A kao odstojnik ti ne koristi više od jednog tog, nema skoro nijedno kućište sa 2 120mm venta jedan do drugog...
Možda tebi jesu glupava i nezgrapna, ali ljudi imaju potrebu za takvom montažom, jer nemaju svi über kučišta da sve stane unutra. Večina ljudi kaj radi WC build će rađe zaštedit na kanti i uložit u bolji WC system da izvuče više performansi

Sto ljudi sto čudi, ja sam vidio raznoraznih build-ova i ljudi dolaze na svakakve ideje, a mi smo proizveli više kombinacija pa neka si svatko izabere kaj mu paše

Btw ne treba ni biti set zašarafljen za case, može elegantno stajati pokraj case-a, na stolu, ušarafit u zid, di god korisniku odgovara

Vidiš ja baš imam case sa 2 120 mm venta jedno do drugoga, a nije prodan samo jedan takav case, nit je jedini

Moraš gledati globalnu razinu u WCu, a ne par freekova sa PCEa

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Super da se nešto i kod nas počelo radit Sad još morate upotpunit ponudu sa svojim blokovima i radijatorima

Jedino što,

-ventilatore je na većini kućišta moguće staviti u sendvič i bez držača ako se ide na tu soluciju, al naravno ovo je elegantnije.
-2 ista ventilatora jedan iza drugoga koji imaju ista pera i vrte se u istu stranu nemaju baš nekog smisla!

Moguće je već kupiti "škare" na kojima se drži hladnjak kome neigra ulogu da mu je direkt zrak iz kućišta na radijatoru:

Sretno s prodajom i budućim izumima i nadam se da će mo moći jednom i kod nas kupit pošteni full h2o sistem za komp

Naravno da je elegantnije i ti držači se mogu prebacivati sa case-a na case

Ima dosta build-ova sa duplim ventilatorima, nije tako rijetko

Ne bi se složio da dupli ventilatori nemaju smisla, bolji je protok zraka za određeni postotak(enthusiast user-i).

Hvala na lijepim željama.

Tržište je veliko ima puno potencijalnih kupaca, pa tko voli neka izvoli
Igor_Zg je offline   Reply With Quote