Citiraj:
Autor V.I.P
evo jucer se desila prva pizdarija od kad sam na steamu..
igram sa 2 frenda Hardcore TD, lezim u grmlju sve sjajno,bajno i nakon par minuta poruka preko ekrana
your stats has been deleted
3
2
1
have a nice day!
ja ono wtf?! nismo se niti snasli,frend poceo zivcanit preko TS-a da nema niti jedan prestiz,klasu..
izasao van i pogledam u baraku i podivljam! svu statistiku nam je obrisao,perkove,klasu ama bas sve!
eto ljudi ako vam se kojim slucajem to desi odma cupaj kabel od struje!
citam po stranim forumima i vidim da nas 12 koji smo igrali na tom serveru nismo jedini .. jebali ih steam i njihova anti citerska politika.. 
|
To se zna desiti kad uđeš na hackani lobby.
Meni se isto slično događalo, ali mi fala Bogu ništa nije brisalo.
Također sam znao uletiti na FFA Rush i ubijem jednog a ono mi piše "congradulations bla bla, zvuk promaknuća, i emblem od 10 prestigea", izletim van, mislim si nedaj Bože da me bacio na 10 prestige, kad ono dobro - ostao na mom 4.om prestigeu.
Citiraj:
Autor Daedalus
A da probaš igrat bez cheatova? 
|
Zapravo večina nas normalnih igrača upadamo ni krivi ni dužni u hackane lobbye i među cheatere.
Makar sam par puta uletio u hackani lobby kojem admin samo koristi konzolu, ali koristi ju za opće dobro - može kickati
Takve sam likove odmah pododavao za frendove na steamu i često igram sa njima. U suštini on vara, ali ne da bi on imao bilo kakvu prednost nad drugima, nego samo da ima opciju kickati ako cheater naleti, i pravi je užitak tak igrati. Nemaš brige, susretljiv je i sluša, brzo reagira, sluša prijedloge mape koju igrati.