View Single Post
Staro 05.07.2010., 20:43   #2900
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor V.I.P Pregled postova
evo jucer se desila prva pizdarija od kad sam na steamu..

igram sa 2 frenda Hardcore TD, lezim u grmlju sve sjajno,bajno i nakon par minuta poruka preko ekrana

your stats has been deleted
3
2
1
have a nice day!

ja ono wtf?! nismo se niti snasli,frend poceo zivcanit preko TS-a da nema niti jedan prestiz,klasu..
izasao van i pogledam u baraku i podivljam! svu statistiku nam je obrisao,perkove,klasu ama bas sve!

eto ljudi ako vam se kojim slucajem to desi odma cupaj kabel od struje!
citam po stranim forumima i vidim da nas 12 koji smo igrali na tom serveru nismo jedini .. jebali ih steam i njihova anti citerska politika..
To se zna desiti kad uđeš na hackani lobby.

Meni se isto slično događalo, ali mi fala Bogu ništa nije brisalo.

Također sam znao uletiti na FFA Rush i ubijem jednog a ono mi piše "congradulations bla bla, zvuk promaknuća, i emblem od 10 prestigea", izletim van, mislim si nedaj Bože da me bacio na 10 prestige, kad ono dobro - ostao na mom 4.om prestigeu.

Citiraj:
Autor Daedalus Pregled postova
A da probaš igrat bez cheatova?
Zapravo večina nas normalnih igrača upadamo ni krivi ni dužni u hackane lobbye i među cheatere.

Makar sam par puta uletio u hackani lobby kojem admin samo koristi konzolu, ali koristi ju za opće dobro - može kickati

Takve sam likove odmah pododavao za frendove na steamu i često igram sa njima. U suštini on vara, ali ne da bi on imao bilo kakvu prednost nad drugima, nego samo da ima opciju kickati ako cheater naleti, i pravi je užitak tak igrati. Nemaš brige, susretljiv je i sluša, brzo reagira, sluša prijedloge mape koju igrati.