Citiraj:
Autor Daedalus
Ne baljezgam nego lipo kažem... Sigurno vam nebi bezveze to napravili, a ti nisi ništa u svom postu nisi rekao šta bi ukazalo na suprotno pa zato, izvini ako se varam, ali ostavljaš dojam cheatera koji se buni nakon što ga je uvatilo.
|
mogu potvrditi ovo sta se desilo njemu i jos dvojici iz našeg klana, na svu srecu pa nisam igrao s njima taj put. Niko nije cheater od nas, nikome nije baniran account, a njima su resetirane neke statistike, ne sve, jos uvijek imaju prestiž ali su im se resetirali challenges, sve pod barracks i moraju oružja otključavati na novo. Netom kruzi neki crack za CoD6, AlterIWnet, s kojim navodno mozes igrati piratsku igru preko neta, preko te AlterIWnet konzole, sa hackovima i slično, i vjerovatno su uletili u server gdje je host bio jedan od tih hackera.
Meni se isto desilo da sam upao par puta u hakirani server, gdje rokaš bezbroj tuba, raketa, municije, skačeš 100 metara u zrak i slično, ali mi se na sreću nisu resetirale statisktike.
Zato ljudi, kad uletite u takav server, bez obzira koliko je zabavan, bolje bježi od toga