View Single Post
Staro 05.07.2010., 17:41   #2898
thesekiman
Pr0d1gy
Moj komp

thesekiman's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Daedalus Pregled postova
Ne baljezgam nego lipo kažem... Sigurno vam nebi bezveze to napravili, a ti nisi ništa u svom postu nisi rekao šta bi ukazalo na suprotno pa zato, izvini ako se varam, ali ostavljaš dojam cheatera koji se buni nakon što ga je uvatilo.
mogu potvrditi ovo sta se desilo njemu i jos dvojici iz našeg klana, na svu srecu pa nisam igrao s njima taj put. Niko nije cheater od nas, nikome nije baniran account, a njima su resetirane neke statistike, ne sve, jos uvijek imaju prestiž ali su im se resetirali challenges, sve pod barracks i moraju oružja otključavati na novo. Netom kruzi neki crack za CoD6, AlterIWnet, s kojim navodno mozes igrati piratsku igru preko neta, preko te AlterIWnet konzole, sa hackovima i slično, i vjerovatno su uletili u server gdje je host bio jedan od tih hackera.

Meni se isto desilo da sam upao par puta u hakirani server, gdje rokaš bezbroj tuba, raketa, municije, skačeš 100 metara u zrak i slično, ali mi se na sreću nisu resetirale statisktike.

Zato ljudi, kad uletite u takav server, bez obzira koliko je zabavan, bolje bježi od toga