View Single Post
Staro 05.07.2010., 13:25   #2417
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Generalizirati momci.

Anyway, evo vam sada već stariji ali dobar tekst
http://www.yougamers.com/articles/13...u_really_need/

Isto tako za igranje bi nekad uzeo rađe manje bržeg rama, nego više sporijeg. Kasnije dodaš još i ispadne te manja bancija nego da kupiš sporiju memu i više iste, pa ju prodavati i mijenjati za bržu.

Bez uvrede ali pametuješ čovjeku. Nije sve u samoj rezi, puno je toga i u post processingu, a ova 22" ti tak niš ne znače sami za sebe.
Kaj bi pametoval, pa navel sam ti primjer, uzmi isprobaj pa reci jel vidiš razliku, di je tu pametovanje? Da ne govoriš da izmišljam ili slično, ja sam isprobal i velim ti kak je.

Citiraj:
Autor blackened Pregled postova
Da ne quotam svima; ono što sam mislio je da količina video memorije sigurno igra puno veću ulogu u toj navedenoj rezi od 1680*1050 ili višoj nego radna memorija. Nije isto hoćeš igrati na 1920*1080 sa 512 ili 1gb grafom, naravno.

Creativo91 je rekao da je nebo i zemlja i razlika između 2 i 4gb - na to sam prvenstveno reagirao, što ne stoji, naravno da ima razlike, igre će se brže učitavati i bit će manji minimalni frame rate, možda koji maximalni fps više, no definitivno nije nebo i zemlja razlika.

danc00 - sve već isprobano, kao što vidiš imam trenutno 2gb, prije sam imao 4gb pa me ubij onda što ne vidim jel mi se nešto vrti na 65 ili 62 fps-ova
W7+2Gb pa isprobaj to kaj sam ti rekel, niš više. Pa ubaci 4Gb i onda mi reci jel ima razlike. :P

Evo i Jelc vam je dal konkretne testove, no nije vam problem izvadit RAM van pa probati.
danc00 je offline   Reply With Quote