05.07.2010., 13:25
|
|
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Generalizirati momci.
Anyway, evo vam sada već stariji ali dobar tekst
http://www.yougamers.com/articles/13...u_really_need/
Isto tako za igranje bi nekad uzeo rađe manje bržeg rama, nego više sporijeg. Kasnije dodaš još i ispadne te manja bancija nego da kupiš sporiju memu i više iste, pa ju prodavati i mijenjati za bržu.
Bez uvrede ali pametuješ čovjeku. Nije sve u samoj rezi, puno je toga i u post processingu, a ova 22" ti tak niš ne znače sami za sebe.
|
Kaj bi pametoval, pa navel sam ti primjer, uzmi isprobaj pa reci jel vidiš razliku, di je tu pametovanje? Da ne govoriš da izmišljam ili slično, ja sam isprobal i velim ti kak je.
Citiraj:
Autor blackened
Da ne quotam svima; ono što sam mislio je da količina video memorije sigurno igra puno veću ulogu u toj navedenoj rezi od 1680*1050 ili višoj nego radna memorija. Nije isto hoćeš igrati na 1920*1080 sa 512 ili 1gb grafom, naravno.
Creativo91 je rekao da je nebo i zemlja i razlika između 2 i 4gb - na to sam prvenstveno reagirao, što ne stoji, naravno da ima razlike, igre će se brže učitavati i bit će manji minimalni frame rate, možda koji maximalni fps više, no definitivno nije nebo i zemlja razlika.
danc00 - sve već isprobano, kao što vidiš imam trenutno 2gb, prije sam imao 4gb pa me ubij onda što ne vidim jel mi se nešto vrti na 65 ili 62 fps-ova 
|
W7+2Gb pa isprobaj to kaj sam ti rekel, niš više. Pa ubaci 4Gb i onda mi reci jel ima razlike. :P
Evo i Jelc vam je dal konkretne testove, no nije vam problem izvadit RAM van pa probati.
|
|
|