Po meni nije Lesnar pokazal ništa posebno . Ono njegovo gušenje je bilo bez veze i vidlo se iz aviona da mu je Carwin to dal jel je izgubio od samoga sebe.
Pratio sam događaje prije ove borbe i gledal intervjue s oboicom na Inside MMA. Carwin je rekao da nije poduzimal ništa posebno za trening,isti sparing partneri , sve jako slično ko i prije što mu očito nije bilo dovoljno.
Brock je imal cijelu vojsku oko sebe ,uključujući Randya(kratko vrijeme) koji je rekao da u životu nije vidio toliko ogromnih mrcina u istoj dvorani koji su spremali Brocka za borbu.
Moje mišljenje je da se ne može radit i bit prvak u ovakvom sportu. Ono kaj je meni žalosno je da su honorari Carwina toliko mali da ne može živit i trenirat samo od toga. Za ovu borbu je dobio 40000$(nije službeni podatak) a Brock 10x+ više.
Tak da mislim ako hoće sredit Lesnara treba počet samo trenirat i trenirat
btw. najveće snage Caneta su cardio i tehnika u standupu + hrvanje. Po meni mu je jedina šansa da izmori Lesnara i sredi ga u 3. ,4. rundi.
Ovo bu bilo zanimljivo UFC 117 - Dos Sanots vs Roy Big Country Nelson , obožavam tog bucka