View Single Post
Staro 19.12.2004., 03:52   #24
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
C&C ima užasan mrežni kod BTW, voli pucat ... a kaj se CoDa tiče ja sam još u "onim" vremenima prije 1990 uvijek moral biti švabo tako da sam naučio ... i sada sam švabo, bio u običnom i u ovom UO. A kaj se tog 43 tiče, to je kao i sve ostalo samo pračka, jedina prava puška je Kar98 ko zna igra s tim ... kako bi patfinderi rekli, if you run, you only gona die tired a najbolji dio Kar98 je kundak ... nema učinkovitijeg oružja ... no shot, but 1 kill kundak kika ...
ma ja sam uvijek Nazi, ali smeta me to što ljudi igraju ne zbog neke svoje 'nastrojenosti' prema nekoj strani nego zato jer ovi imaju bolju pušku, ili tenk...
tako su svi dosad bili ameri zbog rifle-a a sad se nazivaju nasljednicima Hitlerove ostavštine i tomu slično, a u prijevodu to je Gewehr jer ga svako nosi.
kužiš zato mi je glupo-sad nemogu sastavit timove jer svi 'su Nacisti' i na kraju sve skupa ispadne bullšit, nekoć veliki Ameri se nadure ja popiz... itd
I onda mi nije do igrice.A u starom sam imao MP40 i tu i tamo Scoped Kar98(naročito u onoj mapi di je raketa) i kosio kog sam mogao,
je da sam pušio kad bi krme oko mene skakalo sa rifleom i praznilo u mene metke, a ja reloadao Snajp ili kad bi me okinuo u 'Karanteni' sa prozora dok sam nosio MP40,ali sam kosio bagru tipa Thompson,bar, ili rifle/snajp na blizu-kužiš onda Švabe nisu imale neku 'univerzalnu' pušku a sad ju imaju i bolja je od Amerske(Jer Njemačko oružje i je uvijek bilo bolje), i sad svi Švabe-možda igru svaćam malo preozbiljno, ali nije mi igrica igriva ako ju svatim zdravo za gotovo nego se hoću malo 'uvuć' u nju pa mi je bezveze kad svatim da su mi 'suborci' slinave balave budale
Il si Jednom Švabo, stalno Švabo ; Amer stalno amer; a za sve otale to nije to-jer nezavređuju igrat

A jeasm se raspiso, šta ću kad sam se naživciro.

I uvezi Unreala, 2K4 je bolji jer imaš kolko tolko više načina borbe(Ons) a 2k3 je malo ograničeniji-kužiš kaj hoću reć, odnosno bar ja tak mislim
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote