View Single Post
Staro 04.07.2010., 16:10   #286
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
kako je izgledao prije par god? recimo kad se borio sa filipovicem, imao je cak dvije kile vise.. i nije neka razlika u liniji, ako se mene pita.. ja mislim da je htio zavrsit borbu jer je dobio krila nakon onog lijepog udarca gdje je Werdum zateturao.. ali se ovaj sretno i spretno izvukao (sretno jer je svaka borba sto je zavrsila za minutu malo na srecu, a spretno jer se vidi da je to htio i uspio napravit, a ne da se protivnik poskliznuo njemu na lakat i pao nokautiran). to ne znaci da je sad Werdum najbolji... ipak je iza Fedora respektabilna karijera sportasa, a ne glumca i zastupnika, tako da ne mislim da je ovo kraj za njega.
ovo je jako velika glupost sta si napisao.

Fedor je pao u tipicnu navlakusu, pogodio ga je dobro,krenuo u ground & pound koji je od pocetka kontrolirao werdum,prva da udarca su prosla ali tu werdum gleda di ide treci,mice glavu i hvata ga u polutrokut. tu je kraj price ostalo je rutinski odradeno.

tako da nema tu srece ni icega, to se zove brazilska jui jitsa i po meni je daleko najjaca borilacka tehnika jer za nju moras imat samo moc koncentracije i inteligenciju.

fedor je izgubio od kvalitetnijeg borca, mozda ne i kompletnijeg jer fedor je imo daleko najkompletniji borac, ali je prebrzo i prebezglavo usao u gnp

sto se pak jucerasnjeg meca tice,strasan mec i lesnar je pokazao kako nije samo stroj od misica i mesa vec jebeno kordiniran i eksplozivan borac za svoju visinu i tezinu. mec sa velaskezom ce biti jos bolji,jer ovaj je nesto laksi od carwina,ali su mu udaracke tehnike jako strasne, podsjeca me na mirka u mladim danima