View Single Post
Staro 04.07.2010., 15:14   #12
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
pogledaj si i Ultrasone slušalice; http://www.provox.hr/audio/katalog.a...taListIndex=47

imam hfi-780 model, kupio sam ih najviše zbog jakog basa kojeg daju, zatvorenog su tipa (a opet zvuce otvoreno zbog s-logic sheme koju ultrasone posjeduje)

prije sam imao isto model od njih ali pro 2500 (pukle su, sjeo na njih)... iako su ove jeftinije zvuk nije ništa lošiji samo sa dodatkom jako finog basa... Te hfi780 mnogi na stranim forumima usporedjuju i sa Ultrasone Edition 9 koje dodju oko 2k E

Po meni su super i za igranje (bass + prostoran zvuk) i za slušanje muzike (detaljne, srednji tonovi)

Kako sam tražio da slušalice daju topal zvuk na head-fi.org forumu (najveci forum za slusalice) sam u puno navrata čitao da se ljudi kunu i u zvuk Audio-Technica ATH-ESW9A slušalica... drvene su izvana.... sto samo ide u prilog toj tvrdnji... Da sad ponovno kupujem slusalice i ne mislim previše igrat znam koji bi mi bio izbor No1 bez ikakvog premca...

I jos jedna stvar: preporučam kupnju preko ebaya, nerijetko su cijene nize i do 50% (pogotovo Audio Technice) nego u HR
sh0kre je offline   Reply With Quote