View Single Post
Staro 04.07.2010., 03:19   #5781
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003

isprva mi je bio čudan onaj san sa ženom koja ga optužuje za cuganje i onda nakon par kadrova je držala ništa u rukama (zapamtio sam tu scenu jer je bila preočita), nakon toga ista stvar se desila kad je ona žena na ispitivanju tražila čašu vode i napisala "run", a u rukama nije bilo nikakve čaše, a opet je odložila praznu čašu na stol, pa kad odlazi od stola čaša je pola puna... tu se dalo naslutiti da ni on baš nije čist zbog očitog nedostatka čaše, a opet postoji polu-puno-prazna teorija čaše. epic jednostavno.

-->
shutter island ftw... stani-pani film koji te stvarno tjera na razmišljanje. scorsese je stvarno majstor stvaranja atmosfere, zvuka i kamere, a priču da ne spominjem.

sam početak kad dolazi na otok je praćen takvom creepy pozadinom da se ježi koža, sa finalom dolaska do vrata i zapravo apsolutno ničime drugime... epic po mojim kriterijima, ali opet jaaaaako dobro definira "ono" što tek čeka.

naravno to je nebitan dio kompletnog filma, ali kad netko posveti pozornost takvom "nebitnom" dijelu filma koji je pre-uvertira početku ikakvih radnji, onda se kapa skida dolje

isprva mi je bio čudan onaj san sa ženom koja ga optužuje za cuganje i onda nakon par kadrova je držala ništa u rukama (zapamtio sam tu scenu jer je bila preočita), nakon toga ista stvar se desila kad je ona žena na ispitivanju tražila čašu vode i napisala "run", a u rukama nije bilo nikakve čaše, a opet je odložila praznu čašu na stol, pa kad odlazi od stola čaša je pola puna... tu se dalo naslutiti da ni on baš nije čist zbog očitog nedostatka čaše, a opet postoji polu-puno-prazna teorija čaše. epic jednostavno.

Zadnje izmijenjeno od: syss. 05.07.2010. u 11:31.
syss je offline   Reply With Quote