View Single Post
Staro 03.07.2010., 23:18   #10
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor LUKA. Pregled postova
Hej, mogu te pitati u vezi mog walkmena od sonya kojeg imam:
http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...26tbs%3Disch:1
Dali ima smisla za takav uređaj kupovati slusalice od 300€ ...
[/URL]
Po meni ne jer u pravilu skuplje slušalice imaju veliku omažu koju izlaz iz tog sonya ne može goniti kako spada.
Sad poslije ovog gornjeg posta mi najlogičnije izgleda da kupiš Senn HD555 za cca 900 kn, kupiš kakvo pojačalo za slušalice i to je to. Naravno ako stoji ona tvrdnja da ti ne trebaju gaming slušalice...
Napomena da će pojačalo zvučati onoliko dobro koliko je kvalitetan ulazni signal. Odokativno bi rekao; mp3 player malo boom zvuk a na zvučnoj kartici vjerojatno "normalniji" zvuk. Nekome će biti smiješno što ubadaš mp3 player ali ko ti što kažeš; pojačalo+slušalice će trajati godinama a tko zna šta ćeš sve izmjenjati i ubadati u njih.
Koje pojačalo za slušalice? Pojma nemam. Ja imam DIY uradak a kupovna nisam slušao.
Jesu ove gore slušalice dovoljno dobre za uživati u glazbi da ne trebaš gledati ništa skuplje? Po meni da.
Jel sam ja neka referenca kojoj trebaš vjerovati? Po meni ne.

Nego hoćeš iskreno moje mišljenje?,
Sve je ovo laprdanje; i naše pisanje po ovom topicu i recenzije i hvaljenje nečeg na forumu etc.
Bitno da ti uživaš u glazbi. That's the point. Pa makar i na "sve po 13 kuna" slušalicama. Živio!

Zadnje izmijenjeno od: newalss. 03.07.2010. u 23:43.
newalss je offline   Reply With Quote