View Single Post
Staro 03.07.2010., 22:54   #9
LUKA.
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Hej, mogu te pitati u vezi mog walkmena od sonya kojeg imam:
http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...26tbs%3Disch:1

Dali ima smisla za takav uređaj kupovati slusalice od 300€ ...ja jako volim muziku i dnevno dosta vremena provodim slušajući jer mi to posao dozvoljava a bogami i volim taj sonyev walkman pa reko, da te odma to pitam ako se kuzis.

A šta se tiće igranja, mic već imam...nekoliko komada.. ali igram na razini da mi nije potrebno bolesno dobar zvuk kada igram igru, odnosno nemoram "pinpointat" bas sve kirurški toćno tokom igre. Tako da ja nekako mislim da bi ako uzmem takve nekakve slusalice za ajmo rec 200-300€ bile ok i za igru.

(neda mi se sa tim 5.1 ili 7.1 slusalicama opce zamarat meni je za igru sasvim ok stereo)

Od glazbe slušam sve, ono standard...najbolji svijetski izvođaći, hitevi itd... nista specialno.

Zapravo kad gledam šteta mi je dati opce pare za "gejming" slusalice...davno su prosli dani kada sam igrao cod4, čak profesionalno u jedinoj hrv lizi di se plaćalo po meću.. sa svojim klanom kojeg sam osnovao..danas je to vise public server po 45 min dnevno...svoj klan sam raspusio i sve to shvacam manje ozbiljno, razodnodno.

A razmisljam, kupim kvalitetne slusalice koje cu koristiti recimo 5 godina... koliko mogu preplatiti? ono kao, "pa sta si kupio te slusalice nemas niti dobru zvucnu karticu ili nemoze ti obicni mp3 to iskoristit" i slicno...

LUKA. je offline   Reply With Quote