Citiraj:
Autor khm
Još jedan dokaz da ne može svaki drkavac bit izbornik.
Ko je ovom maradoni dao da vodi reprezentaciju taj je luđi od njega, lik je pun nekih praznovjernih gluposti, nosi 5 satova, posebne cipele, krunice, bog mu se malo-malo javlja u snu i govori mu da će osvojit svj. prvenstvo itd., očito je droga uzela svoje.
Na prvensto vodi neke besmislene igrače tipa Veron koji ima 52 godine samo zato što mu je kućni prijatelj, i na kraju mu ovaj još prigovara zbog male minutaže, kao da može trčati više od 20-30 minuta.
Nijemci su ih ladno spustili na zemlju, pogotovo onog mesija, čim dobije loptu četvorica na njemu, tako se igra.
|
Još jedan dokaz da Messi nije BOG, nego običan igrač od krvi i mesa kojeg treba duplirat i još imati osigurač, a da bi se to napravilo treba imati maldu i kvalitetnu momčad u sredini, kakva je sad Njemačka, trkački ih teško ko može pobjediti.
A bi videl tebe da si pošmrkal tolko lajni ko Maradona, kakav bi ti bil. Kak bi zločesta djeca rekla " pošmrkal je lajni odtud pa do Splita" on je kaj je, no nije izbornik. Šteta jer sam mislil da Argentina može bolje odigrat, al Njemci su zasluženo pobjedili.
Citiraj:
Autor Doink the Clown
Ili Ćiru, još se sjećam komentara sa SP u Njemačkoj: ''Ovaj sudac je papak, idem ja po perec!''
A Ćosić bi si trebao napraviti uslugu i amputirati jezik 
|
Ne sebi, nego NAMA

!
Nemogu ga više podnesti...kolko on igrača fula pa to je strašno, lik imenuje igrača koji na tu poziciju nije cijelu utakmicu koračil, komentira faulove tak glupo da mi dođe da stisnem MUTE, no navukel sam se na vuvuzele pa nemrem više bez njih.
Stavil si bum mp3 na mob i opciju ponavljaj i deri......