Citiraj:
Autor Mar
@Lewis - pa i Desire ima 1500mAh bateriju
No, naravno - trajat će ovisno o korištenju.
Ako ga staviš na GPRS/Edge, poisključuješ nepotrebne stvari (notificationse, gps i sl), i uz umjereno teleforniranje sigurno bi trajao nekoliko dana.
|
1400mAH. Da ima 1500 bilo bi super. Imaju zamjenske baterije koje su deklarirane na 1500 ali su one čak slabije od originalne.
Što se tiče punjača za Desire, čitajući XDA ima dosta ljudi koji sa ne originalnim autopunjačem nemogu uspjeti dovoljno napuniti mob kada koriste GPS. Zato sam sa ebay naručio original HTC punjač, da se ne zezam.
Uzeo sam i još ovo ako se nekom sviđa/treba:
Auto stalak za navigaciju
Original punjač - stigao super brzo iz Velike Britanije, 6 dana uključujući nedjelju
Futrola za mobitel - ovo jedva čekam da dođe, najbolja koju sam našao, nisam htio ove što idu na pojas niti one dvodjelne. Inače postoji i verzija ove koja ima kopču za pojas.
Edit:
Ako već niste pogledajte ove aplikacije što su bile na VIP natječaju. Nisam siguran da li ima gdje popis aplikacija, ja sam ih većinu našao kada ukucam croatia na market.
"Slušaj radio" je jako dobra aplikacija, treba još neke ispravke, ali super aplikacija.
Ima čak i za belu jedna, da nemorate papir i olovku imati (zbraja bodove).