View Single Post
Staro 03.07.2010., 10:52   #30
frikec
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor pinkskin Pregled postova
Ma molim va kakvo novinarstvo u hrvatskoj. Po netu se na svakom čošku nalaze članci puni laži a da o pismenosti nepričamo. Novinari samo naprave copy paste a otkad se pojavio google translator da i nepričamo. Naravno ovo se odnosi ponajviše na internet portale jer tiskanja izdanja slabo kupujem.

Kvaliteta im je jednaka kao i hrvatskim pjevačima, sve gore i gore, čast iznimkama, naravno o reklamama koje iskaču svugdje i več su mi se na vrh glave popele nemaš šta reči.

Novinarstvo je palo na niske grane, ako je kad bilo na visokim i nevim razloga zašto ga spašavat, a oovim glupostima ZAMP po kojim se kojekakvim izvođačima daje lova za ništa, kao i što im vlada daje jer su siromašni.
upravo ovo, doduse ukoliko planiraju uvesti ovo, onda bi bilo u redu da pocnu i rigoroznije kaznjavati novinarske nebuloze i objavljivanje neprovjerenih vijesti, glasina i lazi, to jest da mi se nakon sto nekome uniste zivot vise ne izvlace na novinarske slobode.

uzmite svjezi primjer "hvarskih silovatelja", do svega togaje doslo zbog novinarskih nebulozi.
frikec je offline   Reply With Quote