View Single Post
Staro 03.07.2010., 10:45   #5314
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
evo jedino u eventvieweru sto sam nasao su neki problemi sa atksgt.sys i eusk2par.sys, za prvog sam skuzio da je neki driver za Tages copy protection, al za drugi ne'am pojma...

EDIT: bojim se da je kod rusenja ipak stvar do temperatura... bios mi nakon restarta pokazuje CPU temp 53 stupnja a enviroment 51 stupanj... tako da moram to ladit...

evo drpo sam nesto i mjenjao da pokusam popravit to smrzavanje pa sam skidao stare updateove za COD4. uglavnom, glupan kakav jesam pobrisao sam iw3mp.exe

jel mi moze to ko poslat ili naglavit negdje na rapidshare ili tako nesto? treba mi exe od verzije 1.7, original naravno...

probao sam pokrenut nanovo 1.7 update ali mi kaze da je vec instaliran i da ne moze... probo sam i extractat taj exe iz update arhive ali su nekak divlje zapakirani....

pomagajte

EDIT: dobio file... fala sinisa...

Aj sad jos jedno od mene,vezano za dedicated server... uzeli smo mi tako 10 public slotova od LowPings.... i sve radi ovako na prvu kako treba... sredio ja config file sa nekim sitnicama (tipa rotacije samo par mapa koje igramo za team deathmatch i jos neke stvari)... E sad, ono sto bi ja volio napravit je disableat neka oruzja i perkove... al sta god stavio u 0 ili 1 u configu ne ide,svejednomogu uletit s RPG-em i lansirat ga di ocu...

Pa mi je palo na pamet, tako mi je u glavi da sam tu procitao, mozda treba instalirat neki mod a ne samo mijenjat cfg file?

Sad cu vjerojatno ispast glup jer je ovo vjerojatno vec negdje odgovoreno, al ipak cu pitat... koji mod da stavim? ono sto bi htjeli je da se igra HC, vecinom TDM ali ponekad i S&D i Sabotage i FFA... ono sto bi htio da nema na serveru su LS, MD, GL.... I ako postoji takav mod, sta se dogodi ako neko uleti unutra a u custom klasi ima definirane te "zabranjene" perkove ili attachmente?

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 03.07.2010. u 11:11.
perich je offline   Reply With Quote