Evo, danas zamijenio MW2 za BC2.
Trenutno sam zadovoljan.
Definitivno je drugačija igra od MW2.
Prva riječ koja mi pada na pamet je teža- teža jer su veće staze, respawn nije trenutačan pa se tako teže plaćaju "greške".
U MW2 umreš- ne umreš, svejedno. Ionako si za par sekundi u trku i znaš otprilike gdje je onaj koji te ubio.
Sviđa mi se što se ovdje dosta stavlja naglaska na timski rad, tj. da nije bitno pobiti što više ljudi (osim u onom deathmatchu

). Evo, sada sam igrao na tom diabolic serveru. Bilo nas je 5- 6 i čak je moj tim pobijedio- prvi put

Baš mi je fora (pošto smo bili samo dvojica- trojica) što je netko uzeo tenk, došao do jednog od nas i povezao nas.
I isto tako jedan je "plantao", a ostali ga pokrivali (ili iz tenka ili "pješke").
U MW2 ljudi puste da te ubiju dok plantaš- kako bi oni mogli plantati
Naravno, zvuk je puno puno bolji u BC2.
Minusi:
Minus mi je što je malo tipova igre, makar su ti koji su tu ok- mislim da ne bi bilo na odmet imati više pa tko voli neka izvoli.
I malo mi je čudno što se dosta dugo čeka (ili mi se čini

) za početak nove runde.
Sada se još snalazim sa svim kontrolama (UAV i slične gluposti) i navikavam na "HUD" (ja čekam u tenku, vozač izađe- a meni treba pola minute da skužim da smo zato stali

).
Te se navikavam na oružje- tu mi nekako realnije izgleda (makar, nije baš realno da ispucam sanžer- a čovjek još živ... ali sada vidim da to dobro paše u cijeli gameplay).
Uglavnom, sviđa mi se.