Citiraj:
Autor PointDexter
Neznam vise koje ATI drivere imas Neo. Probaj zadnju ili predzadnju verziju drivera ovisno o tome koju imas sada.
Sto se tiče servera... ispast ću šktrac ili šta, već ali moram reći šta mislim. Skupi nas se 10ak recimo za kupnju. Platino 50-60...100 kuna, nije bitno. Drugi nemaju love, vremena za uplatiti, nisu znali da se kupuje... i na kraju opet svi oni će igrati sa nama, za njih će se oslobađati slotovi, kikat će se stranci, imat će admin ovlasti na TS-u
U nikoga ne upirem prstom jer za to nit nemam razloga, ali ne želim da tako bude sa idućim serverom.
I čini mi se da sam sebi jamu kopam sa ovim posto jer nisam skroz siguran da želim ponovnu kupnju servera.  Iskreno, više mi je bitno ko će ga kupiti nego koliko će nas se skupiti
|
rofl.Na svom si serveru,tak da te stvarno onda boli briga hoće doći igrati neki tvoj kolega s foruma,koji nije dao novce za server,ili će doći neki stranac s kojim nemaš baš nikakve veze,igrač je igrač,ono.
I neam pojma o čemu uopće pričaš,tko je to imao ovlasti,a da nije platio za server?
Ja sam otvoreno na timspiku rekao da neću sudjelovati u kupnji servera radi određenih ljudi,čak sam jednom prilikom i specifcirao kojih.Nisam sudjelovao pri kupnji prvog servera i drago mi je što nisam,jer je apsolutno smeće.
Explained myself.Out.