View Single Post
Staro 02.07.2010., 13:28   #55
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Stata sto su doslovce unistili igru sa pun kufer bugova i totalno nerealnih stvari.

Kako bi igra trebala (bar mislim) biti neka "stealth".....onda bi bilo lijepo i da se uistinu mozes nekuda sakrit (grmlje), a da te odmah ne vide horde ludaka koji jure okolo i koji te pogadaju kroz sta god hoces!

Uz to steta sto se ne mozes pravo "suljat" kao u npr. u Splinter Cell-u ili bar nesto sl.

Posto nemam nikakve nove igre, a da su ok (nesto lose igre izlaze u zadnje vrijeme...ili mi se to samo cini)...pa cu i zavrsit ovu igru.

Danas me voze sa onim patrolnim camcem, kada likovi odjednom nestanu a kao stoje iza mene i pucaju....camac se zaglavio i ne ide nikuda...uzas!

Nista, izgleda da cu opet ispocetka odigrati GTA IV, Dragon Age....ili neku postenu igru.

P.S.

Zna netko neku sl. igru ovoj, a da je sve to malo bolje napravljeno...moze biti i starija, samo da je realnija i bolja.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote