Tema: F1 2010
View Single Post
Staro 02.07.2010., 10:04   #50
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Kaj je sa orginalnim HUD-om? izgleda da neće biti onako kako ga zamišljamo na televiziji??? ne kužim, ako su već dobili prava sva, zašto onda ne mogu takav hud napraviti. Pa ja sam imao F1 Grand Prix kao sezonu 1997 na nintendu 64 još tamo 1998, pa je imala hud kao na televiziji, one žute podloge i crni brojevi. kao i na F1 2000 i F1 Challenge 99-02 od EA sportsa... samo su falile tobacco reklame na bolidima.

i sada vidim hud koji nema ni "obrtaljke" niti je onako lijepi kakav je inače na TV-u. Futura bold font na onim crnim trakama. Sada, ili je prekomplicirano za to kopirati, ili ne smiju. tražim po netu i nema odgovora, pa možda neko od vas zna...
A čuj, tko zna kaj bude. U raznim intervjuima su govorili da svaki dan neke nove sitnice dodaju, maknu, naprave nešto bolje, i sl.
Tko zna kak će izgledati ona finalna verzija igre jer u sljedeća dva mjeseca i kusur se svašta može izmjeniti.
Pretpostavljam da ova verzija koju su i pokazali na E3 nije bila ni zadnja koju su imali u tom trenutku. Uvijek se nešto taji i slično.
Mislim da ti radiš na tak nečemu, ti bi odma otkril sve karte? Malo, pomalo se to radi. Pustit će oni još tih trailera i intervjua kak će se bližiti izlazak igre.

A i možda namjerno neke stvari neće staviti sada, bit će i F1 2011, nebreju sad sve adute ispucati
TheBEaST je offline   Reply With Quote