View Single Post
Staro 02.07.2010., 09:44   #283
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Ja danas trebam otići po grafičku sa reklamacije, i točno me strah uopće otići, jer se bojim da će mi biti natezanja kao sa memorijom, kad sam na jedvite jade uspio dobit povrat novaca ili drugu komponentu pošto više nisu imali takve memorije (ballistix).

Dakle grafička je HD4870, Sapphire: http://www.sapphiretech.com/presenta...000101&pid=266

Jednog dana u pola igranja jednostavno se sve smrzlo, nakon restarta više slike na monitoru nije bilo.
Uglavnom, reklamacija mi je riješena, jutros sam dobio poruku da mi je artikl zamjenjen.
Gledam po njihovoj stranici, međutim oni nemaju takve grafičke na lageru, imaju ili vapor-x, ili od xfx-a sa referentnim dual slot hladnjakom.
Nekako me frka da će mi ponudit tu sa referentnim, pa me zanima dali sam ja dužan prihvatiti tu karticu, ili mogu odbiti, pa u slučaju da mi nemogu vratiti identičan artikl, znači Sapphire radeon HD4870, a ne XFX, tražiti neki drugi u toj protuvrijednosti?

Rađe bih u tom slučaju pristao na nekakvu referentnu HD5770, mislim da bi ona bila daleko tiša od referentne HD4870, jer komp mi je kraj uha dok spavam, pa mi je tišina prilično bitna, a performansama su tu negdje.