View Single Post
Staro 01.07.2010., 19:26   #56
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor micek_kc Pregled postova
privatnika? cini mi se da si ti neki teski retail-ovac koji misli da je jedino retail dobra stvar.
Ajmo samo nekoliko stvari:
1.PRIVATNICI ili kako ih ti god podrugljivo nazivas su za tebe BESPLATNI.Znaci ne moras placati nista a igras se.
Nisam ih ja nazvao privatnima već ti, i cijeli ostali svijet:
Citiraj:
Jedina mana ovog privatnog servera veliki queue(u peaku 1k+) jer su smanjili limit sa 4.5 na 3.5k radi smanjivanja laga i scriptanja ToGC i ICC instanci

Citiraj:
3.ICC i ToGC su zadnje instance WOTLK i zahtjevaju jako dobro gearane i skillane ljude.
Ajde, razmisli malo o tome što si napisao..
U 3 ICC dungeona: Halls Of Reflection, Pit Of Saron i The Forge Of Souls možeš ić čim dobiješ level 80 i možeš ih farmat po cijeli dan.
Ta 3 dungeona na Normal Difficulty dropaju lvl 219 iteme, a na Heroicu ilvl 232. Što će reći da se za dan-dva možeš opremit za ICC, TOC i VOA..

Evo Link do mog najnovijeg lika: Nyz. U Armoryu se vidi da sam postao lvl 80 točno 13.04.2010.
Nyz je tank char, tenkovi najviše ovise o gearu i samo da te netko primi raid moraš imat "top notch" gear. A ja sam već 15.04. (dva dana nakon lvl80) tenkao VOA25, a 20.04. očistio prva 4 bossa u ICC (sve piše u armoryu), sredio bi i više da sam imao vremena..

Znači, dokazano i provjereno se za 8-12h ingame može opremit za svaki raid i to za najteže zadaće..
  Reply With Quote