View Single Post
Staro 01.07.2010., 15:47   #305
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
...ma ja sam u biti prilagođavao oblik nalijegajuće površine hladnjaka procesoru. Nije sad da nemam povjerenja u thermalrightove inžinjere pa idem popravljat Kad se proc držao gore sam od sebe (to je već bilo full bakar) samo sam malo tintao sa AC keramik jednog i drugog, tek toliko da budu malko "masni" a šaravi sa federima obavili ostalo. No da kuler nije rabljen, a ja imao slobodno popodne, nebih se upuštao u akciju
Ovaj iz dućana, i drugi na stroju, nisam dirao. Naravno, sa ovim na umu, treba ipak malo više paste za nedirnuti kuler, prvenstveno i zato jer trulja ima teksturiranu površinu. Uglavnom, temp. na i7965x@~3.6 kraj sctyhte sfleksa@1200rpm(jebga ljeto je, i neda mi se hajcat klimu, pa ne forsam malca izvan stock voltaze) u antecu p182 su sasvim u normali (idle40-65 load), iako ja ne koristim stress testove, samo rendanje u maxu/afterima koje zauzima 100% svih threadova, sto je za mene jedino relevantno

edit:
malo se ovdje osim brandova spominje oblik, ali meni je on dosta bitan (ne vizualno, nego zauzećem u kućištu).
Pošto su mi sva kućišta mini-midi, recimo mugen2 je koma za manipulaciju i slaganje - prekriva memorije, ako se
ima ram sa višim hladnjacima - neide. Ako se ima custom ili extreme hladnjak NB-neide. Sjećam se, još gori problem je bio
sa vodoravnim thermaltake bigtajfunom na 775, isus - one štiftove nagurat sa matičnom u kućištu... to je bilo psovki.

Zadnje izmijenjeno od: Overhaul. 01.07.2010. u 16:03.
Overhaul je offline