ok, zelite se rijesiti spama na trznici? jasno mi je ali ja niti imam vremena ni volje postat ovdje xy postova i biti aktivni korisnik niti ista takvoga, ono sto me povuklo na forum je tržnica, no sad ju ne mogu vidjeti. jednostavno samo tražim mjesto gdje cu kupiti i naci dobre dealove da sklepam komp. imate svoja pravila i kuzim to ali, solucija vam je kranje nelogicna. zasto naime ne stavite zabranu postova na tržnici dok se ne ispune uvjeti koje ste postavili. cemu ogranicavati i gledanje? clan sam jednog drugog foruma gdje se prodaju bass gitare i oprema (tamo cijene obicno idu od 1000-3000$ i radi se o međunarodnom shippingu i takvim stvarima, daleko "riskantnije") , oni su tamo stvar sredili tako da možes gledati oglase bez problema ali ako nisi aktivan clan i ne placas "pretplatu forumu" ne možes stavljati oglas.
ovim vasim potezom ste ubili prodaju na tržnici. jer ima gro ljudi koji dolaze na forum vidjeti samo tržnicu i kupiti nesto. a ne prodavati. spamera ima, ali ogranicavati ljudima pregled zbog spamera je kriva solucija. spamer ne može spamati ako vidi oglas.