Citiraj:
Autor rendula
I kaj onda, imati gubitak na svakom laptopu koji netko vrati?
|
Pa naravno. Ako to nudis kao opciju.
Oh, zaboravio sam da je tu normalno telkac koji je radio pol godine zapakirati i prodati pod nov. Steta sto sve stvari nemaju brojac sati instaliran.
Salu na stranu, nije gubitak ako se ti odreknes pola ili cijele marze. A za telkac iz izloga - i puno vise od marze jer ti je koristio kao reklamu.
No pustimo price koje obicno idu - kad bi svi tako vracali... nebi svi i nece svi vracati stvari i ti "manji" gubici su samo normali troskovi poslovanja. A links sa svojim marzetnama....
A da malo bolje objasnim. Imas ljude kojima to znaci vise od 5% vise - da nije otvoreno. Moje iskustvo sa otvorenim stvarima je da obicno uvijek nadjem nekakav nedostatak. Obicno netko i vrati iz nekog razloga, ne? Nije svaki put joj dali ste mi amd plocu, ja se zabunio, meni treba za intel... Budu zujavi ventovi, velike temp, lag na misu.. svasta.
A imas ljudi koji se polakome na 5% popusta. Nista im ne znaci sto je otvarano, papkano, drzano u izlogu... Eto....
Btw. taj ispapkan/isproban HW se prodaje tu na trznici za i do -30%..... Zasto bi onda links prodavao za cijenu novog.
Citiraj:
Autor zwer
10% je i moja krivnja sto ga nisam pregledao kod kupnje detaljnije i pitao zasto je ambalaza otvarana... Bleh.
|
Otvorena ambalaza i neoriginal selotejp ne znace puno.. moze ga recimo uvoznik otvoriti da ubaci upute ili nesto drugo..