View Single Post
Staro 01.07.2010., 00:06   #280
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
I kaj onda, imati gubitak na svakom laptopu koji netko vrati?
Pa naravno. Ako to nudis kao opciju.

Oh, zaboravio sam da je tu normalno telkac koji je radio pol godine zapakirati i prodati pod nov. Steta sto sve stvari nemaju brojac sati instaliran.

Salu na stranu, nije gubitak ako se ti odreknes pola ili cijele marze. A za telkac iz izloga - i puno vise od marze jer ti je koristio kao reklamu.
No pustimo price koje obicno idu - kad bi svi tako vracali... nebi svi i nece svi vracati stvari i ti "manji" gubici su samo normali troskovi poslovanja. A links sa svojim marzetnama....

A da malo bolje objasnim. Imas ljude kojima to znaci vise od 5% vise - da nije otvoreno. Moje iskustvo sa otvorenim stvarima je da obicno uvijek nadjem nekakav nedostatak. Obicno netko i vrati iz nekog razloga, ne? Nije svaki put joj dali ste mi amd plocu, ja se zabunio, meni treba za intel... Budu zujavi ventovi, velike temp, lag na misu.. svasta.

A imas ljudi koji se polakome na 5% popusta. Nista im ne znaci sto je otvarano, papkano, drzano u izlogu... Eto....

Btw. taj ispapkan/isproban HW se prodaje tu na trznici za i do -30%..... Zasto bi onda links prodavao za cijenu novog.

Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
10% je i moja krivnja sto ga nisam pregledao kod kupnje detaljnije i pitao zasto je ambalaza otvarana... Bleh.
Otvorena ambalaza i neoriginal selotejp ne znace puno.. moze ga recimo uvoznik otvoriti da ubaci upute ili nesto drugo..

Zadnje izmijenjeno od: Alfa_R. 01.07.2010. u 00:16.
Alfa_R je offline   Reply With Quote