View Single Post
Staro 30.06.2010., 13:42   #4581
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor CyCl0p$ Pregled postova
kao kupac i netko tko igra 10 godina online imam svako pravo kritizirat.
logika da ja napravim bolju igru je promasena, to je njihov posao kojeg ne obavljaju dovoljno dobro.
brdo developera izdaje patcheve za svoje igre, samo je diceu problem i vade se kako je tesko.
a nije da treba sve ponovno radit, samo nekoliko problema rijesit.
aj ponovo procitaj cijeli text sa razumijevanjem

On je reko da ne mogu promijeniti samo jednu liniju koda u nekom file-u, a da ponovo ne moraju cijeli fajl taj "odkuhat" i ponovo "skuhat" kak on kaze da ga tebi ponude kao neki patch.

Drugi dio je onaj sta sam izvukao kao najzanimljiviji, pa evo ga ponovo

Citiraj:
Each patch gets larger than the previous, because the game drifts ever further away from what was shipped on the DVD. Changes that require shader database updates make the patch balloon in size. And we have to be careful and clever when selecting which file types to include and which to ignore when creating the patch.

And that's where we finally ran into real problems. It was too difficult for one person to identify which changes were required and which were not, and how to update the patch generation process to accommodate the latest set of changes. Most of the delay of Client R8 was because there are very few people at DICE who have the in-depth knowledge of the far-spanning corners of the game engine *and* the cooking tools *and* the patch generation process, to work out what is going wrong, why, and how to fix it.
Meni je igra super, jer da nije vec bi prodo key nekome. Meni se isto neke stvari ne svidjaju i da se promijeni kak oce "zajednica" onda to vise nebi bio BC2 neg bi bila neka druga igra.

Developeri su zamislili igru kakvu su i izdali, a ak se ekipi ne svidja neka onda kupe i igraju igru koja je po njihovom gustu. Tebe nitko nije natero da ju kupis.

Ja sam naucio igrad i sa tim nedostacima i do sada mi je najbolja koju sam i igro.
zgmmax je offline   Reply With Quote