View Single Post
Staro 30.06.2010., 11:41   #829
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
ukoliko Vam se svima ne da gubiti vrijeme sa Vemuljom, a imate Gigabyte robu, pišite direkto njima. Evo, kolega sultz34 i moja malenkost smo objasnili podosta toga u temi Garancije, povrat novca, zamjena robe...
Očito je da su ovdje 3 firme u igri: Vemil - Informatika Vrbani - Unusmedia. Fora im je da je Informatika Vrbani nasljednik Vemila. Ali odgovor je svima isti. I.V. nema para za RMA jer je u stečaju, dok je unusmedia samo obična firma, koja je samo u prostoru od Vemila/I.V. i ONI svoje Gigabyte proizvode kupuju od Microlinea.

Microline i Lost ne žele/ne mogu rješavati Vemilov RMA. Gigabyte je u procesu dogovaranja RMA zastupništva sa Lostom, no to se oteže već sada 3. ili 4. mjesec i kraj se ne nadzire. Za sada, Microline je uvoznik/distributer, kao i lost, ali ne i zastupnik. tako da reklamiraju samo ono što je došlo njima.

Vemil/I.V./Unusmedia je izigrala ljude i narugala se ljudima svojom politikom. fakat ne vidim da bi itko tamo trebao kupini nešto što ima pokretne ili elektroničke dijelove što se mogu pokvariti. Dok ja iz principa nebi kupio tamo ni jedan list fotokopirnog papira A4, nakon onoga sa matičnom pločom.
Brko je offline   Reply With Quote